EN
NL
Contact Menu

Over ons

Wij zijn DDB Unlimited, de performance agency. Het eerste creatieve bureau met data in zijn aderen. Op dit fundament creëren we relevante en meetbare impact die performance garandeert. Wat kunnen we voor jou doen?

Onze diensten

DDB Website Illustrations 1

Science

We gebruiken Data Analytics voor voorspellende analyses die de customer experience optimaliseren in alle fases van de koopcyclus. We hebben een Marketing Performance Modeller die de optimale verhouding bepaalt tussen KPI’s op de lange en korte termijn. En het gebruik van slimme Brand Strategy om sterke emotionele associaties aan je merk te hechten is het geheim van de smid. Wil je meer weten over onze aanpak? We vertellen je er graag alles over!

DDB Website Illustrations 2

Magic

Creativiteit is de meest krachtige aanjager van performance. Met onze MoveBeyondReason methodologie vinden we het emotionele voordeel voor elk merk, en creëren we ideeën die mensen raken en ze laten lachen, huilen en ten slotte kopen. We ontwerpen merken en geven ze een visuele identiteit. En we maken campagnedesigns die er kek uitzien en als een gek communiceren. Wil je meer weten over onze aanpak? We vertellen je er graag alles over!

DDB Website Illustrations 3

Delivery

In elk kanaal de juiste boodschap voor de juiste doelgroep, op tijd en binnen budget. De geïntegreerde Juxebox-aanpak van het productieproces garandeert een efficiënt en consistent resultaat. We hebben een eigen productie-eenheid. We maken, filmen, fotograferen, editen en ontwerpen content. Marketingtechnologie neemt in het communicatielandschap een steeds prominentere plek in.

We love our clients!

Clients

We zijn trots op een gevarieerde mix van klanten. Groot en klein. Van FMCG tot dienstverleners. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is een grote ambitie en het geloof in een lange termijn partnership.

1920x1080

Ons laatste nieuws

We zijn genomineerd als Bureau van het jaar! Daarnaast hebben we ook 6 San Accent nominaties ontvangen voor ons werk! 🎉 Lees meer
Bekijk al ons nieuws

Prijzen

Als toonaangevend bureau wordt DDB Unlimited hoog gewaardeerd door zowel branchegenoten als klanten. We onderscheiden ons door creatief uit te blinken, slim met data om te gaan, uitzonderlijk effectief te zijn vol te gaan voor performance. Hieronder een selectie van prijzen die we gewonnen hebben.