Menu Contact
EN
NL

Come join us!

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Helaas is er zoals bij bijna alle bedrijven voor de meeste functies een vacaturestop. Maar we blijven altijd op zoek naar talent op alle vlakken: creatief, strategisch, data, account en productie. En komen met oog op betere tijden evengoed graag met je in contact!

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Beeld 07
Beeld 08
Beeld 04
Beeld 03
Vacatures

Als je in de nabije toekomst mee wil bouwen aan een bureau dat zichzelf radicaal opnieuw heeft uitgevonden: blijf reageren!

Stuur je motivatie naar Liesbeth.vanPutten@ ddbunlimited.nl

Allround Producer

DDB Unlimited zoekt een allround producer met minimaal 4 jaar productie en/of bureauervaring. Is pragmatisch ingesteld en kan volledige producties plannen, begroten en zelfstandig tot een goed einde brengen. Weet hoe video’s, websites, apps en experiences (VR/AR/MR/XR) worden geproduceerd. Heeft ervaring met internationale klanten. Spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Creative Team

DDB Unlimited zoekt een fulltime (medior) creative team. Een team met een drive om het ultieme idee te bedenken, beter wil zijn dan de concurrentie en nooit te lui is om iets op te pakken en naar de eindstreep te brengen. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Senior Creative Team

DDB Unlimited zoekt een fulltime (senior) creative team. Een team dat bewezen heeft geweldige (prijswinnende) ideeën te bedenken en te maken. Maar ook zijn verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig klanten kan runnen. Daarnaast staan jullie open om jonge mensen te helpen beter werk te maken. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Stagiair(e) Account & Productie

Stagiair(e) Account & Productie

DDB Unlimited zoekt vanaf begin 2021 een stagiair(e) voor de afdeling Account & Productie. Een no-nonsense type die van aanpakken weet en inhoudelijk wil groeien. Die zijn hand niet omdraait voor alles van kleine doe-klusjes tot volbloed productie-assistentie, in het Nederlands en in het Engels. En die graag wil werken op mooie accounts zoals KLM, Royal Canin, Toyota en Centraal Beheer.

Volg je een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur Commerciële Economie) en voel je wel wat voor een meeloopstage van 5 maanden (we hebben helaas geen plek voor afstudeerders) bij ons bureau? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

Stagiair(e) Data Analytics

Vanaf september hebben wij weer plek voor een stagiair(e) op onze data-afdeling.

Innoveren zit in ons DNA. Daarom kom jij als stagiair(e) in aanraking met nieuwe voorspelmodellen, statistische technieken en marketingtoepassingen. We hebben diverse mogelijkheden voor stages en scriptie-onderwerpen die wachten op jou.

We zoeken een analytisch sterk persoon die wetenschappelijke inzichten kan vertalen in innovatieve en krachtige wiskundige modellen. Iemand die ervaring heeft met statistische en modelleringssoftware zoals R of Python en het vermogen heeft om de link tussen data en marketing te zien en te leggen.

Ben jij die kwantitatieve specialist en zit je in de eindfase van je studie (bij voorkeur Econometrie of Computing Science) en voel je wel wat voor een stage van minimaal 5 maanden bij ons bureau? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl