EN
NL
Contact Menu

Doe je mee?

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Beeld 07
Beeld 08
Beeld 04
Beeld 03

Interested? Let's talk!

Het gaat lekker bij
DDB Unlimited!

Daarom zoeken we een:


Senior creatief team fulltime

We zoeken een supergoed en superleuk senior creatief team. Een team dat al meerdere leuke, slimme, consistente, langlopende en memorabele campagnes voor een groot publiek heeft gemaakt. Een team dat zelfstandig eigen klanten runt. En daarnaast jonge creatieven helpt om nóg beter werk te maken. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels. En zorgen voor leven in de brouwerij op de creatieve vloer. Op de account vloer mag ook natuurlijk.

Klinkt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met remko.esser@ddbunlimited.nl

Medior creatief team fulltime

We zoeken ook een super goed en super leuk medior creatief team. Een team met een drive om het ultieme idee te bedenken. Voor campagnes, maar ook voor creatieve innovaties. Een team dat wil leren. Beter wil worden. En altijd blij is om iets op te pakken en naar de eindstreep te brengen. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels. En zorgen voor nieuwe energie.

Klinkt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met remko.esser@ddbunlimited.nl

Business Director fulltime

We zoeken een super goeie en super leuke Business Director met minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar als Account Director. Je hebt ervaring op zowel nationale als internationale accounts. Je bent een teamplayer die strategisch denkt en doet. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal zeer goed. Als Business Director ben je eindverantwoordelijk voor een aantal prachtige nationale of internationale accounts. En zorg je met je accountteam voor een gezonde, renderende en langdurige relatie.

Klinkt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met esther.tepas@ddbunlimited.nl

Content Lead fulltime

We zoeken een super goeie en super leuke Content Lead. Je bent de spin in het web van de nieuwe content unit van DDB Unlimited. Je kent het huidige social media/content landschap en kan op zowel strategisch als tactisch niveau hierover meedenken met klanten. Je gaat nauw samen werken met content creatieven en makers, want dingen maken is waar het jou om gaat. Snelle, slimme en vooral goede producties zijn jouw forte. Je hebt je eigen netwerk om dit te realiseren. Je coordineert en stuurt aan, maar schroomt niet om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Herken je jezelf hierin? Kom het dan helemaal maken bij ons!

Klinkt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met esther.tepas@ddbunlimited.nl

Business Consultant fulltime

We zoeken een super goeie en super leuke Business Consultant voor de afdeling Data & Analytics. Vind je het uitdagend om op het snijvlak van business, marketing en data te werken op mooie (inter)nationale accounts zoals McDonald’s, HEMA en Centraal Beheer? Heb je 2-3 jaar relevante werkervaring? Een afgeronde WO-opleiding in de richting Marketing Intelligence, Business Analytics of Bedrijfskunde? Ervaring in het adviseren van klanten op basis van data inzichten? Kennis van tools als SQL, Python of R? Ervaring met statistische toetsen, predictive modelling en dashboarding? En heb je op al deze vragen volmondig ‘ja’ zitten knikken? Stuur dan je CV en motivatie naar Tim.Compier@ddbunlimited.nl

Global Account Coordinator McDonald’s fulltime

We’re looking for a passionate, sharp, and curious junior account coordinator with 1+ year of agency experience.

You will support our Global Account Executive, facilitating creative and strategic requests from clients and local market teams and sharing creative inspiration. You will assist in client creative excellence reviews and competitive monitoring and also be the key lead for our 300+ member DDB McDonald’s Worldwide Microsoft Teams community. You will actively manage and moderate channels and work with AE/Planner on development and posting of Teams content to inspire and influence our DDB team members across the globe.
You have experience with networking/social media tools and competitive research and are proficient in presentation building and tools like Keynote, PowerPoint, Google Slides. Of course you have excellent communication skills (written/verbal/presentation).

Does this sound like the job for you? We’d love to hear from you! Please contact Liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

Stagiair(e) Account & Productie fulltime

Stagiair(e) Account & Productie

DDB Unlimited zoekt vanaf begin 2021 een stagiair(e) voor de afdeling Account & Productie. Een no-nonsense type die van aanpakken weet en inhoudelijk wil groeien. Die zijn hand niet omdraait voor alles van kleine doe-klusjes tot volbloed productie-assistentie, in het Nederlands en in het Engels. En die graag wil werken op mooie accounts zoals KLM, Royal Canin, Toyota en Centraal Beheer.

Volg je een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur Commerciële Economie) en voel je wel wat voor een meeloopstage van 5 maanden (we hebben helaas geen plek voor afstudeerders) bij ons bureau? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

Waarom bij ons werken?

Bij DDB Unlimited hebben we het genoegen om onder vrienden te werken. Getalenteerde vrienden die ons verrassen, hoger laten klimmen en ons laten lachen. Dus als je ook vrienden met ons wilt worden… bel ons eens op!

Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.