Menu Contact
EN
NL

Come join us!

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Helaas is er zoals bij bijna alle bedrijven voor de meeste functies een vacaturestop. Maar we blijven altijd op zoek naar talent op alle vlakken: creatief, strategisch, data, account en productie. En komen met oog op betere tijden evengoed graag met je in contact!

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Beeld 07
Beeld 08
Beeld 04
Beeld 03
Vacatures

Als je in de nabije toekomst mee wil bouwen aan een bureau dat zichzelf radicaal opnieuw heeft uitgevonden: blijf reageren!

Stuur je motivatie naar Liesbeth.vanPutten@ ddbunlimited.nl

Designer

DDB is op zoek naar een medior designer

Wij zoeken een designer die in elk medium mooie dingen kan maken. Met jouw 3-5 jaar ervaring weet je hoe je elke designuitdaging aanpakt – van het maken van productverpakkingen tot het ontwerpen van de look voor internationale campagnes om een heel land te promoten. Je houdt niet alleen van design, maar je ziet ook hoe het deel uitmaakt van een groter merkplan. En je kunt aansprekende presentaties maken om je werk in Keynote of PowerPoint te presenteren.

Je spreekt en schrijft vloeiend Engels, en ook in het Nederlands ben je taalvaardig. Wij werken met Adobe CS Suite, en ervaring met Sketch en Cinema 4D zijn ook welkom.

Bij DDB geloven we dat je het beste werk maakt met mensen die getalenteerd zijn én prettig om mee te werken (talented and nice’, noemen we dat). Je werkt in een levendig team van gedreven, enthousiaste en eigenzinnige designers, die allemaal hun eigen stijl en expertise hebben. We willen die mooie mix graag verrijken met jouw passie, ambitie en gevoel voor humor. Je werkt 40 uur per week op fraaie Nederlandse en internationale merken, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We bieden je een werkomgeving waar nieuwe inzichten welkom zijn. Daarmee maken we voor veel van onze klanten apps, digitale karakters, 360° campagnes, evenementen, motion design projecten en producten. Met training op het werk, workshops en events zorgen we ervoor dat je je blijft ontwikkelen.

Klikt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met remko.esser@ddbunlimited.nl.

Digital Producer

DDB Unlimited zoekt een Digital Producer met minimaal 4 jaar productie- en/of bureau-ervaring. Is pragmatisch ingesteld en kan volledige producties plannen, begroten en zelfstandig tot een goed einde brengen. Weet hoe video’s, websites, apps en experiences (VR/AR/MR/XR) worden geproduceerd. Heeft ervaring met internationale klanten en vindt reizen op zijn tijd leuk. Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je C.V. en motivatie naar bas.muller@ddbunlimited.nl

Creative Team

DDB Unlimited zoekt een fulltime (medior) creative team. Een team met een drive om het ultieme idee te bedenken, beter wil zijn dan de concurrentie en nooit te lui is om iets op te pakken en naar de eindstreep te brengen. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Senior Creative Team

DDB Unlimited zoekt een fulltime (senior) creative team. Een team dat bewezen heeft geweldige (prijswinnende) ideeën te bedenken en te maken. Maar ook zijn verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig klanten kan runnen. Daarnaast staan jullie open om jonge mensen te helpen beter werk te maken. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Stagiair(e) Account & Productie

Stagiair(e) Account & Productie

DDB Unlimited zoekt vanaf begin 2021 een stagiair(e) voor de afdeling Account & Productie. Een no-nonsense type die van aanpakken weet en inhoudelijk wil groeien. Die zijn hand niet omdraait voor alles van kleine doe-klusjes tot volbloed productie-assistentie, in het Nederlands en in het Engels. En die graag wil werken op mooie accounts zoals KLM, Royal Canin, Toyota en Centraal Beheer.

Volg je een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur Commerciële Economie) en voel je wel wat voor een meeloopstage van 5 maanden (we hebben helaas geen plek voor afstudeerders) bij ons bureau? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl