Why we are unlimited
Why we are unlimited
Why we are unlimited
Why we are unlimited

Come join us!

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Helaas is er zoals bij bijna alle bedrijven voor de meeste functies een vacaturestop. Maar we blijven altijd op zoek naar talent op alle vlakken: creatief, strategisch, data, account en productie. En komen met oog op betere tijden evengoed graag met je in contact!

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Beeld 07
Beeld 08
Beeld 04
Beeld 03
Vacatures

Als je in de nabije toekomst mee wil bouwen aan een bureau dat zichzelf radicaal opnieuw heeft uitgevonden: blijf reageren!

Stuur je motivatie naar Liesbeth.vanPutten@ ddbunlimited.nl

Account Director fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime account director met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Ervaring op grote A-merken en internationale accounts is een pré. Je beschikt over het vermogen om creatief te denken. Je brengt projecten in hoog tempo verder en neemt obstakels weg.

Allround Producer fulltime

DDB Unlimited zoekt een allround producer met minimaal 4 jaar productie en/of bureauervaring. Is pragmatisch ingesteld en kan volledige producties plannen, begroten en zelfstandig tot een goed einde brengen. Weet hoe video’s, websites, apps en experiences (VR/AR/MR/XR) worden geproduceerd. Heeft ervaring met internationale klanten. Spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Creative Team fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime (medior) creative team. Een team met een drive om het ultieme idee te bedenken, beter wil zijn dan de concurrentie en nooit te lui is om iets op te pakken en naar de eindstreep te brengen. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Senior Creative Team fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime (senior) creative team. Een team dat bewezen heeft geweldige (prijswinnende) ideeën te bedenken en te maken. Maar ook zijn verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig klanten kan runnen. Daarnaast staan jullie open om jonge mensen te helpen beter werk te maken. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Stagiair(e) Accountmanagement/Producer fulltime

Stagiair(e) voor de Accountmanagement & Producers afdeling van DDB Unlimited

DDB Unlimited is een hechte internationale familie van gedreven collega’s die samenwerken in een informele en collegiale sfeer met één doel voor ogen: de beste creatieve oplossing voor de business van onze klanten. Daarbij werken we medianeutraal met een grote passie voor innovatie. En we zoeken nu een enthousiaste, flexibele stagiaire voor onze account/producersafdeling.

Een producer is bij DDB Unlimited verantwoordelijk voor het strak begeleiden van meerdere (digitale) projecten tegelijkertijd van briefing tot levering, houdt de klant en andere betrokken partijen op de hoogte van de status, bepaalt de projectaanpak en is verantwoordelijk voor projectbudgetten en kosten.

Tijdens je stage bij DDB Unlimited doe je praktijkervaring op met een aantal van de beste mensen in het vak en op de mooiste accounts van Nederland waaronder KLM, Royal Canin, Toyota, Centraal Beheer (om er slechts een paar te noemen).

Het gaat om een meeloopstage voor 5 maanden, voor een afstudeerder hebben we helaas geen plaats.

We zijn op zoek naar een no-nonsense type, die van aanpakken weet en ondersteuning wil bieden aan de producers, maar ook inhoudelijk wil groeien. Je werkzaamheden variëren van allerlei kleine doe-klusjes tot de wat meer echte assisterende productiewerkzaamheden.

Voor de stage bestaan de volgende eisen:

 • Je volgt een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur Commerciële Economie)
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel geschreven als in woord;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je voelt je prettig in een team;
 • Je hebt gevoel voor service en ondernemerschap;
 • Je bent vertrouwd met Outlook, PowerPoint en Excel.

Herken jij jezelf hierin en voel je er wel wat voor om bij ons stage te komen lopen? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

All–Round Editor full-time

Ben jij een beuker? Met een affectie voor editing? Een sterke Motion Graphic designer en Animator die super creatief is? Dan zoeken we jou!

Bij DDB Unlimited zijn we op zoek naar een all-round editor voor onze Productie-unit.

Wat ga je doen:

Als fulltime all–round editor ben je verantwoordelijk voor kleine tot middelgrote projecten van briefing tot oplevering.Je zult werken aan Offline, Online en Motion Graphics van Moodfilms tot TVC. Iemand met een hands on mind-set die niet terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar het beste creatieve eindresultaat.

Wat wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ongeveer 1-3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Accuraat, oplossingsgericht en in staat zelfstandig beslissingen te nemen binnen de afgesproken kaders;
 • Een servicegerichte werkaanpak (intern en extern);
 • Ervaring met programma’s als Premiere Pro, After Effect, Illustrator en Cinema 4D;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Nauwkeurig, sociaal en stressbestendig.

Wat wij bieden:

Wij zijn een full-service marketingcommunicatiebureau en onderdeel van het wereldwijde DDB-netwerk. Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, internationale en informele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Je werkt samen met professionals uit verschillende landen, in een omgeving waar we Nederlandse en internationale A-merken als onze klanten mogen rekenen.