EN
NL
Contact Menu

Doe je mee?

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Beeld 07
Beeld 08
Beeld 04
Beeld 03

Interested? Let's talk!

Het gaat lekker bij
DDB Unlimited!

Daarom zoeken we een:


Content Lead fulltime

We zoeken een super goeie en super leuke Content Lead. Je bent de spin in het web van de nieuwe content unit van DDB Unlimited. Je kent het huidige social media/content landschap en kan op zowel strategisch als tactisch niveau hierover meedenken met klanten. Je gaat nauw samen werken met content creatieven en makers, want dingen maken is waar het jou om gaat. Snelle, slimme en vooral goede producties zijn jouw forte. Je hebt je eigen netwerk om dit te realiseren. Je coördineert en stuurt aan, maar schroomt niet om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Herken je jezelf hierin? Kom het dan helemaal maken bij ons!

Klinkt dat als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

Business Consultant fulltime

We zoeken een super goeie en super leuke Business Consultant voor de afdeling Data & Analytics. Vind je het uitdagend om op het snijvlak van business, marketing en data te werken op mooie (inter)nationale accounts zoals McDonald’s, HEMA en Centraal Beheer? Heb je 2-3 jaar relevante werkervaring? Een afgeronde WO-opleiding in de richting Marketing Intelligence, Business Analytics of Bedrijfskunde? Ervaring in het adviseren van klanten op basis van data inzichten? Kennis van tools als SQL, Python of R? Ervaring met statistische toetsen, predictive modelling en dashboarding? En heb je op al deze vragen volmondig ‘ja’ zitten knikken? Stuur dan je CV en motivatie naar Tim.Compier@ddbunlimited.nl

Stagiair(e) Account & Productie fulltime

Stagiair(e) Account & Productie

DDB Unlimited zoekt vanaf augustus/september 2021 een stagiair(e) voor de afdeling Account & Productie. Een no-nonsense type die van aanpakken weet en inhoudelijk wil groeien. Die zijn hand niet omdraait voor alles van kleine doe-klusjes tot volbloed productie-assistentie, in het Nederlands en in het Engels. En die graag wil werken op mooie accounts zoals KLM, Royal Canin, Toyota en Centraal Beheer.

Volg je een opleiding op HBO niveau (bij voorkeur Commerciële Economie) en voel je wel wat voor een meeloopstage van 5 maanden (we hebben helaas geen plek voor afstudeerders) bij ons bureau? Mail dan snel je CV en motivatie naar liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

International Account Director fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime International Account Director met minimaal 6 jaar relevante werkervaring. Ervaring op grote A-merken en internationale accounts is een must. Je beschikt over het vermogen om creatief te denken. Je brengt projecten in hoog tempo verder en neemt obstakels weg. Je spreekt natuurlijk vloeiend Engels en Frans is een pré!

Klinkt dit als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met Liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

ICT Medewerker (Helpdesk) full-time

Wij zijn op zoek naar een support-medewerker op helpdesk+ niveau. Je bent onderdeel van het bedrijf en als in-house supportafdeling kom je met alle aspecten van IT in aanraking. Van het resetten van wachtwoorden tot storingen verhelpen op de servers. Van printerstoringen verhelpen tot het verzorgen van de lokale implementatie van een internationale software-uitrol. Van mensen helpen via remote support in deze Corona-tijden, tot helpen bij het opzetten van een presentatie voor een klant in een vergaderzaal. Van het patchen van een werkplek tot het installeren van nieuwe hardware. Je spreekt vloeiend Nederlands, maar ook in het Engels kun jij je prima in woord en geschrift uitdrukken.

Klinkt dit als de baan voor jou? Dan horen we graag van je! Neem contact op met Liesbeth.vanputten@ddbunlimited.nl

Waarom bij ons werken?

Bij DDB Unlimited hebben we het genoegen om onder vrienden te werken. Getalenteerde vrienden die ons verrassen, hoger laten klimmen en ons laten lachen. Dus als je ook vrienden met ons wilt worden… bel ons eens op!

Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.
Work hard. Play hard.