Why we are unlimited
Why we are unlimited
Why we are unlimited
Why we are unlimited

Come join us!

Het zijn de mensen die ons bureau maken – en ze maken het geweldig! We hebben science kanjers, magic tovenaars en delivery bollebozen. En we kunnen niet wachten tot jij er ook bij komt.

Test slide1
Test slide2
Test slide3
Test slide4
Test slide5
Vacatures

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent! Stuur je motivatie naar Liesbeth.vanPutten@ ddbunlimited.nl

Account Director fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime account director met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Ervaring op grote A-merken en internationale accounts is een pré. Je beschikt over het vermogen om creatief te denken. Je brengt projecten in hoog tempo verder en neemt obstakels weg.

Social Creative fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime social creative met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bedenkt én maakt creatieve online content voor de social media kanalen van onze klanten. Je werkt en denkt mee aan de strategie en/of campagne en voert deze vervolgens uit. Je bent het creatieve brein achter de content en steekt je handen uit de mouwen om het concept tot leven te brengen.

Allround Producer fulltime

DDB Unlimited zoekt een allround producer met minimaal 4 jaar productie en/of bureauervaring. Is pragmatisch ingesteld en kan volledige producties plannen, begroten en zelfstandig tot een goed einde brengen. Weet hoe video’s, websites, apps en experiences (VR/AR/MR/XR) worden geproduceerd. Heeft ervaring met internationale klanten. Spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Creative Team fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime (medior) creative team. Een team met een drive om het ultieme idee te bedenken, beter wil zijn dan de concurrentie en nooit te lui is om iets op te pakken en naar de eindstreep te brengen. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.

Senior Creative Team fulltime

DDB Unlimited zoekt een fulltime (senior) creative team. Een team dat bewezen heeft geweldige (prijswinnende) ideeën te bedenken en te maken. Maar ook zijn verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig klanten kan runnen. Daarnaast staan jullie open om jonge mensen te helpen beter werk te maken. Jullie spreken en schrijven Nederlands en Engels, en zijn natuurlijk ook nog eens leuke mensen en collega’s.